Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#ویزای تحصیلی کانادا

??? برای ویزای تحصیلی کانادا تمکن مالی لازمه.??? میخواستم بدونم چه مقداره و باید تو حساب من و همسرم که پیوست میشه جدا باشه؟یا ما دوتا یه کیس به حساب میایم و یه تمکن میخوایم؟؟ میشه با سند خونه و ماشین که به اسممونه تمکن رو نشون بدیم؟ متشکر
2021-09-22 04:12:00 #Canada [ویزای تحصیلی کانادا] عمومی

آیا برای تمکن مالی ویزای تحصیلی کانادا میشه سند خونه رو در رهن بانک گذاشت و بانک معادلش یا کمتر از اون به ما نامه تمکن مالی بده؟ دلیل کارم این هست که خونه رو بعد ویزا بفروشم نه قبلش که هنوز هیچی مشخص نیس ممنون میشم کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه?
2021-10-05 05:51:00 #Canada [نامه تمکن مالی] عمومی

لطفا بنده دارم?? آیا ثبت نام برای لاتاری، تاثیر منفی ای بر ویزای تحصیلی کانادای ما نداره؟
2021-10-08 16:20:00 #Montreal [ویزای تحصیلی کانادا] عمومی

سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00 #Canada

آیا گروهی، کانالی یا وبسایتی سراغ دارین که مربوط به دانشجویان هموطن مون در کالج هلند (Holland college) واقع در استان Prince Edvard Island کانادا باشه تا بتونیم از تجربیات اینان درباره این کالج اطلاعات کسب کنیم؟ قبلا از پاسخگویی شما سپاسگزارم
2021-08-31 11:14:00 #Canada

??? برای ویزای تحصیلی کانادا تمکن مالی لازمه.??? میخواستم بدونم چه مقداره و باید تو حساب من و همسرم که پیوست میشه جدا باشه؟یا ما دوتا یه کیس به حساب میایم و یه تمکن میخوایم؟؟ میشه با سند خونه و ماشین که به اسممونه تمکن رو نشون بدیم؟ متشکر
2021-09-22 04:12:00 #Canada